Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk deze mail dan Hier als een webpagina.
 
180618_header_NL-a-1

211022_header_BE

 

 
 

aandrijving_transport

 

NORDAC FLEX-omvormers voor bagagetransport en pakketdistributie

 

De serie NORDAC FLEX SK 205E frequentieomvormers of frequentieregelaars is onder andere ontwikkeld voor het gebruik in bagagetransportsystemen op luchthavens en transportsystemen in pakketverdeelcentra. De compacte, flexibele en energie-efficiënte omvormer biedt een groot vermogensbereik tot 22 kW en maakt energiebesparing mogelijk, vooral bij gedeeltelijke belasting.

 

 

Meer informatie:

 
NORDAC FLEX

 

 

 
 
 
food_process

 

Duurzame aandrijfoplossingen op Food Process Seminar

 

Nord Belux neemt op 18 november deel aan het Food Process Seminar in Izegem. We tonen hier onze duurzame en hygiënische aandrijfoplossingen voor de voedselverwerkende industrie, waaronder de extreem zuinige IE5+ motoren en de speciaal voor de levensmiddelenindustrie ontwikkelde oppervlakteveredeling nsd tupH. U bent van harte welkom!

 

 

Meer informatie en aanmelding:

 

Food Seminar

 

 
 
 
 
luchthavens

 

Efficiënte aandrijf-oplossingen voor de luchthavenindustrie

 

Of het nu gaat om de check-in, sorteren, high-speed transport of bagage-reclaim - voor een probleemloos verloop van het bagagetransport op luchthavens is een intelligente, krachtige en uiterst flexibele aandrijftechniek nodig. NORD DRIVESYSTEMS kent de eisen van de branche precies en biedt met zijn aandrijfsystemen optimale oplossingen voor diverse luchthaventoepassingen.Meer info:

 
Luchthavens

 

 
 
 
 
210119_linkedin

 

Vind ons op Linkedin

Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over NORD DRIVESYSTEMS BeLux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 

Linkedin-pagina

 

 
 
 
NORD Drivesystems BeLux n.v.
Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24

www.nord.com - LinkedIn company page
NORD Drivesystems BeLux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: G.A. Küchenmeister, Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi en Gernot Zarp. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy