Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk deze mail dan Hier als een webpagina.
 
180618_header_NL-a-1

header_0421a

 

 
 

duodrive

 

DuoDrive: motor en reductor in één

DuoDrive is de nieuwe innovatieve en gepatenteerde aandrijfoplossing van NORD die motor en reductor combineert in één behuizing. De grote voordelen van de nieuwe DuoDrive zijn het compacte ontwerp, de grote vermogensdichtheid en de uiterst geringe geluidsproductie. De DuoDrive is vooral bedoeld voor toepassingen in de interne logistiek, voedingsmiddelenindustrie en farmacie.


Lees meer:

 
Nieuwe DuoDrive

 

 

 
 
 
service-videos

 

Nieuwe servicevideo's over eenvoudige reparaties en montagewerk

 

NORD DRIVESYSTEMS heeft een nieuwe serie servicevideo's over eenvoudige reparaties en montagewerkzaamheden gepubliceerd. Hier ziet u onder andere hoe u een rem, kogellager of ingangsadapter kunt vervangen of een frequentie-omvormer op een motor kunt monteren. U vindt de video's op YouTube. Klik op de oranje knop hieronder voor een overzicht.
Voor alle servicewerkzaamheden kunt u natuurlijk ook contact opnemen met NORD Drivesystems Belux.


Lees meer:

 

Service-video's

 

 
 
 
 
kabelbaan-1

 

Aandrijvingen voor kabelbanen


Met 2100 m is Tignes een van de hoogstgelegen dorpen van Europa. Verbonden met de Val d'Isère, is het skigebied een van de meest luxueuze in het Franse departement Savoye. Voor de modernisering van de kabelbaan op de Grande Motte vertrouwt het Zwitserse GARAVENTA op de betrouwbare en onderhoudsarme industriële reductoren van NORD DRIVESYSTEMS.Lees meer:

 
Kabelbanen

 

 
 
 
 
210119_linkedin

 

Vind ons op Linkedin

Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over NORD DRIVESYSTEMS Benelux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 

Linkedin-pagina

 

 
 
 

NORD Drivesystems Belux n.v.
Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24

www.nord.com - LinkedIn company page

NORD Drivesystems Belux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: G.A. Küchenmeister, Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi en Gernot Zarp. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy