Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk deze mail dan Hier als een webpagina.
 
180618_header_NL-a-1

211022_header_NL

 

 
 

brug

 

MAXXDRIVE-reductor voor aandrijving hefbrug

 

De 'heavy duty' MAXXDRIVE-reductoren zijn uitstekend geschikt voor het aandrijven van beweegbare bruggen. In Nederland heeft NORD DRIVESYSTEMS de aandrijving geleverd voor een nieuwe hefbrug bij de Jaarbeurs in Utrecht. De aandrijving bestaat uit een motor, tussenreductor, hydraulische rem en een industriële MAXXDRIVE-reductor van NORD, gemonteerd op een stalen subframe. De aandrijving is gebouwd volgens alle geldende normen voor de aandrijving van bruggen.

 

 

Meer informatie:

 
Aandrijving brug

 

 

 
 
 
ie5-motoren

 

IE5+-motor: optimaal geschikt bij productie levensmiddelen

 

Met een buitengewoon hoge efficiëntie en een breed koppelbereik heeft NORD DRIVESYSTEMS een motor ontwikkeld die perfect geschikt is voor toepassing in de levensmiddelenindustrie: de IE5+-motor biedt optimale efficiëntie en milieubewustzijn voor toepassingen voor levensmiddelen.


Verder lezen:

 

Levensmiddelen

 

 
 
 
 
2111_mouterij

 

Nord en bier: aandrijvingen voor keermachines in mouterij


Lekker koud bier is bijna onmisbaar bij een gezellig rondje. De smaak van het bier wordt bepaald door het toegevoegde mout. Bijna ontelbare smaaknuances ontstaan in een complex productieproces, waarvoor machines bijna ononderbroken in bedrijf zijn. Een Tsjechisch bedrijf maakt speciale machines voor het keren van het mout en gebruikt hiervoor aandrijvingen van Nord.Meer info:

 
Mouterij

 

 
 
 
 
210119_linkedin

 

Vind ons op Linkedin

Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over NORD DRIVESYSTEMS BeLux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 

Linkedin-pagina

 

 
 
 
NORD Drivesystems BeLux n.v.
Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24

www.nord.com - LinkedIn company page
NORD Drivesystems BeLux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi en Gernot Zarp. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy