Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk deze mail dan Hier als een webpagina.
 
180618_header_NL-a-1

nord_header_mei_2021

 

 
 

virtual_trade_fair

 

NORD Digital Trade Fair nu permanent beschikbaar

 

De Digital Trade Fair van NORD is nu permanent beschikbaar. Aan de hand van 3D-presentaties en video's kunt u nu 24/7 kennis nemen van nieuwe producten en diensten van NORD, zoals de innovatieve DuoDrive, de NORDAC ON frequentie-omvormer en de extreem zuinige IE5+-motoren.

 

Lees meer:

 
Digital Trade Fair

 

 

 
 
 
rene_janson

 

Nieuwe account-manager NORD voor West-Nederland

 

Rene Janson is de nieuwe account-manager van NORD voor klanten in West-Nederland - de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en een deel van Utrecht. "Ik wil alles in het werk stellen om goede relaties met klanten op te bouwen. Daarnaast wil ik natuurlijk goede technisch onderlegde aanbiedingen doen, die voor de klant hout snijden. Dat zijn mijn belangrijkste doelen."


Lees meer:

 

René Janson

 

 
 
 
 
voedingsindustrie

 

Veilige afvul- en verpakkingsprocessen met gladde motoren van NORD

 

Om aan de hoge hygiëne-eisen van de voedings- en verpakkingsindustrie te voldoen, biedt NORD DRIVESYSTEMS robuuste en duurzame aandrijvingen in een washdown-design.Lees meer:

 
Gladde motoren

 

 
 
 
 
vacatures

 

Vind ons op Linkedin

Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over NORD DRIVESYSTEMS Benelux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 

Linkedin-pagina

 

 
 
 
NORD Drivesystems Nederland B.V.
Voltstraat 12, 2181 HA Hillegom
Tel. (0252) 529 544 - www.nord.com - LinkedIn company page
NORD Drivesystems Benelux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: G.A. Küchenmeister, Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi en Gernot Zarp. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy