180618_header_NL-a-1
header_NL_180910_b
 
 

1809_logidrive-1

Uiterst efficiënte aandrijftechniek voor interne logistiek-toepassingen


Speciaal voor de aandrijvingen van horizontale en verticale transportsystemen biedt NORD DRIVESYSTEMS per direct gestandaardiseerde en uiterst efficiënte oplossingen aan. De LogiDrive-systemen zijn onderhoudsvriendelijk en maken zonder veel inspanning een reductie van het aantal benodigde aandrijfvarianten mogelijk.

 

Meer over LogiDrive

 
 
 
 
1809_theater-duisburg

Licht uit, spot aan - frequentie-omvormers van NORD in het theater van Duisburg

In het theater van Duisburg zorgt moderne automatiseringtechniek voor een perfecte afstemming van decors, licht en geluid. Een belangrijk deel van de aandrijfoplossing bestaat uit frequentie-omvormers van NORD.
 

Theater Duisburg

 

 
 
 
 
1809_synchroon-motor

Efficiënte motoren voor de procesindustrie - krachtig en zuinig

In menginstallaties, transportbanden, interne logistiek en de voedselverwerkende industrie - elektrische motoren van NORD DRIVESYSTEMS worden overal gebruikt waar prestaties en vermogen worden vereist. NORD biedt een breed assortiment van robuuste, betrouwbare en uiterst efficiënte motoren aan, die energie besparen en de bedrijfskosten verlagen.
 

Efficiënte motoren

 
 
 
 
volg_ons_op_linkedin

Vind ons op Linkedin!

Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over Nord Drivesystems Benelux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 
Linkedin-pagina
 
 
 
 
NORD Drivesystems Belux
Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
Tel. +32 (0)3 484 59 21 - www.nord.com - LinkedIn company page
NORD Drivesystems Belux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: G.A. Küchenmeister, Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy