Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk deze mail dan Hier als een webpagina.
 
180618_header_NL-a-1

nord_header_nieuwsbrief

 

 
 

koeborstel

 

Relaxte koeien door koeborstel met aandrijving van NORD

 

Koeien geven meer melk als ze ontspannen in de stal staan. Koeborstels voor het schuren van de huid zijn hierbij een belangrijk middel. Het Deense bedrijf Celi gebruikt voor zijn koeborstels motoren en frequentie-omvormers van NORD, die probleemloos werken en nauwelijks onderhoud nodig hebben.


Meer informatie:

 
Koeborstel

 

 

 
 
 
distributie-1

 

Lagere Total Cost of Ownership voor distributiecentra


Besparingen op de energiekosten zijn een belangrijk middel om de Total Cost of Ownership (TCO) van pakketverdeelcentra te verlagen. NORD biedt hiervoor talloze mogelijkheden, onder andere met de uiterst energiezuinige IE5+-synchroonmotoren. Een lage TCO is van groot belang, zeker nu de distributiesector door de Covid-19 perikelen op volle toeren draait.

 

Lees verder:

 

Lagere TCO

 

 
 
 
 
my-nord

 

NORD kiest nieuwe positie bij e-commerce

 

Het centrale digitale portaal voor alle NORD-klanten myNORD, wordt door verbeteringen aan het systeem en de processen in de toekomst nog beter, eenvoudiger en efficiënter. Klanten hebben de mogelijkheid om 24/7 snel en efficiënt hun ideale aandrijfoplossing samen te stellen en alle benodigde documentatie te downloaden.

 

Lees verder:

 
myNORD

 

 
 
 
 
210119_linkedin

 

Vind ons op Linkedin


Interessant nieuws en andere wetenswaardigheden over NORD DRIVESYSTEMS Benelux vindt u op onze Linkedin Company Page. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om te reageren.

 

Linkedin-pagina

 

 
 
 
NORD Drivesystems Belux n.v.
Boutersemdreef 24, 2240 Zandhoven
T : +32 (0)3/484.59.21, F : +32 (0)3/484.59.24
www.nord.com - LinkedIn company page
NORD Drivesystems Belux is onderdeel van de NORD Drivesystems Groep, met hoofdvestiging in Bargteheide, Duitsland. Kantongerecht Lübeck, HRA 2027 AH, Algemene bedrijfsleiding: G.A. Küchenmeister, Jutta Humbert, Ullrich Küchenmeister, Jens Paulsen, Dr. Omar Sadi en Gernot Zarp. BTW nr. DE 135507187, Belastingnummer:: 30 288 06009, D&B D-U-N-S-Nr: 31 570 3611, NATO Cage Code (NCAGE): C1762

Disclaimer | Privacy Policy